SÅ LETT DATA AS

Hos oss får du alt du trenger innen IT, enten det er til bedriften eller privat.

Vi har jo blitt kastet ut i det, bruk av videomøter og konferanser på nett. Er dette noe du trenger hjelp til, eller er dette noe du kunne ønske å få gode råd om? Valg av plattform, teknisk utstyr eller hvordan bruke det effektivt?  De fleste har i dag utstyret som trengs og mange har allerede tatt dette i bruk.

Dersom du trenger noe til å komme i gang eller hjelp videre til å  bruke nettet som møtearena så har Så Lett Data AS ved Morten Lie Kristoffersen et løsningsforslag til EBAs medlemmer.  Det kommer ikke til å koste deg noe å få tips og råd om hvordan du kan komme i gang – eller mer informasjon om hvordan det kan brukes i din hverdag.

Ta kontakt med Morten via epost eller telefon, og referer til vår medlemsavtale gjennom EBA TVB.

Send en mail direkte ved å klikke her
Eller ring på tlf: 959 02 681 for mer informasjon.

Vi sørger for atdet virker. Alltid.

Med oss i ryggen, har du en partner som gir deg optimale IT-løsninger for din bedrift. Vi holder oss alltid oppdatert på faget. Vi vet hvilket utstyr og hvilke systemer du trenger. Vi sørger for at alt er tilrettelagt før du starter, slik at du kan bruke utstyret med en gang. Dessuten sørger vi for god IT-sikkerhet og en trygg IT-hverdag.

Uslåelig kundeservice

Vi vet hvor avhengig du er av å få rask IT-hjelp når du står overfor utfordringer. Derfor tar vi alltid telefonen, og er raskt på plass for å fikse ting. Våre kunder er viktig for oss, og vi sørger for at alle får god personlig oppfølging. Vi er der på et blunk ;- )

Ærlig rådgiving

Vi lytter til dine behov, slik at vi effektivt kan løse deres utfordringer. Vi er alltid ærlige i våre anbefalinger, og selger deg det du trenger – verken mer eller mindre. Du kan være trygg på at vi holder oss oppdatert på produkter, software og hardware, slik at du slipper å tenke på det.